IIS - users are randomly getting an error - Asked By SYED on 05-May-11 03:37 AM

users are randomly getting an error, IIS Log is showing status=400 and sc-win32-status=64, while HTTPERR.Log is not showing the same statuses. The thing that is most problematic is "its random"

Looking forwards for a quick and a helpful reply 

Thank
SG Dastagir
Jitendra Faye replied to SYED on 05-May-11 04:27 AM

I'd try a couple of things

1) have a basic ASP page that doesn't do any logic except that could write out the date

2) Enable FRT (failed request tracing) 

http://learn.iis.net/page.aspx/266/troubleshooting-failed-requests-using-tracing-in-iis-7/

3) Look in the httperror logs

%systemroot%\system32\logfiles\httperr and see if anything is there.


For more detail follow this link=
http://forums.iis.net/p/1174337/1966034.aspx

Jitendra Faye replied to SYED on 05-May-11 04:27 AM

I'd try a couple of things

1) have a basic ASP page that doesn't do any logic except that could write out the date

2) Enable FRT (failed request tracing) 

http://learn.iis.net/page.aspx/266/troubleshooting-failed-requests-using-tracing-in-iis-7/

3) Look in the httperror logs

%systemroot%\system32\logfiles\httperr and see if anything is there.


For more detail follow this link=
http://forums.iis.net/p/1174337/1966034.aspx

Mahendar Nanamala replied to SYED on 05-May-11 04:50 AM

I'd try a couple of things

1) have a basic ASP page that doesn't do any logic except that could write out the date

2) Enable FRT (failed request tracing) 

http://learn.iis.net/page.aspx/266/troubleshooting-failed-requests-using-tracing-in-iis-7/

3) Look in the httperror logs

%systemroot%\system32\logfiles\httperr and see if anything is there.


For more detail follow this link=
http://forums.iis.net/p/1174337/1966034.aspx

SYED replied to Jitendra Faye on 05-May-11 08:13 AM
Thanks for your reply, but we have IIS 6.0 installed not IIS 7.0, so in this case what to do?
SYED replied to dipa ahuja on 05-May-11 08:31 AM
this issue is random, about one case out of 200. IP address is already set to (All Unussigend) and the issue is on client machines not on server machine.